Arhitektuur

Uus Colossal segakasutusega toimimisruum Hollandis: Teater Spijkenisse [Video]

Arhitektuur Uus Colossal segakasutusega toimimisruum Hollandis: Teater Spijkenisse [Video]

Colossal Big Shot ripsmetušš! Grandioosne volüüm juurtest otsteni. (Veebruar 2019).

Anonim

UNStudio arhitektide ja Arupi tihe koostöö viisid Spijkenisse, Hollandi kaasaegse ehitise disaini uue teatri Spijkenisse väljaarendamiseni. Segakasutuse toimivusruum on määratletud kui "tähelepanuväärne ja atraktiivne hoone". Sisemine korraldus ja funktsioonide ring on kavandatud külastajate voogu. A b>

Visuaali ringlus on iga teaterhoone oluline aspekt. Nutikas struktuur on loonud avara väravate arvuga fuajee. Suurel auditooriumil on 650 istekohta ja väiksem multifunktsionaalne auditoorium (200 istekohta) koos ülestõstetud tribüüniga. Arup aitas hõlbustada organisatsiooni ülesehitust ja keerukat geomeetriat, kasutades ehituskeskkonna modelleerimist (BEM), võimaldades integreeritud struktuuri-, valgustus- ja ehitusteenuste disaini. Vaadake allolevat videot üldise idee kohta, kuidas uus teater välja näeb, ja andke meile teada oma mõtted! [Fotod ja Arupi poolt e-posti teel saadavad andmed]

Lemmik Postitused