Arhitektuur

Ajalooline torn Amsterdami ikoonil asuvas Dam'i väljakul, mis on muutunud kunstniku elukohaks

Arhitektuur Ajalooline torn Amsterdami ikoonil asuvas Dam'i väljakul, mis on muutunud kunstniku elukohaks

Week 0 (Juuli 2019).

Anonim

Hollandi interjööri arhitektuur firma i29 on kujundanud ajaloolise kaubamaja torni sisemuse Amsterdami iconilises Dam'i väljakul. Ebatavaline interjöör toimib kunstniku elukohana ja on osa suuremast programmist "Ruumi katusel". Muusikud, kunstnikud, disainerid ja muud loomingulised spetsialistid kutsutakse elama asumiseks ja looma kunstiprojekti, mis jagatakse avalikkusega. Programmi asutas De Bijenkforgi kaubamaja koostöös Rijksmuseumiga, et tervitada nii rahvuslikke kui ka rahvusvahelisi oskusi.

Proportsionaalselt ja perspektiiviga mängides sarnaneb ruum kolossaalse kabinetti, mis koosneb mitmest poolest tasandilt mitmesuguste eluruumidega. Puidust redelid juhivad alumisest elamispinnast tööruumi ja kõrgendatud magamiskohta. Puidust konstruktsioonist on väike istumisnurk valgeks. Inspiratsioon annab teleskoobi, mis pakub Amsterdamis panoraamvaateid. Musta spiraalse trepp tuulest läbi stuudio keskosa.

Disainer Maarten Baas on esimene külaline, kes elab ruumis. " Ruumi katusel tahab pakkuda kunstnikele ainulaadset kogemust, " ütles i29 avalduses. " See oli lähtepunkt i29 jaoks, et realiseerida paigutus, mis ühendab kaks maailma ühes ruumis; mängides ulatuse ja tajumisega nagu Alice in Wonderlandi universumis . "Siin loodud kunstiteosed avaldatakse varsti avalikkusele. [I29 sisearhitektide poolt e-posti teel edastatud teave; Ewout Huibersi fotograafia.]

Lemmik Postitused